default-header
Home Contact

Contact

Wil je meer weten over De Bolder? Dan raden we aan om eerst eventjes onze rubriek ‘veelgestelde vragen’ te bekijken. Is je vraag nog niet beantwoord? Of wil je een keertje een kijkje komen nemen? Neem dan gerust contact met ons op via onderstaande formulier. Wij staan graag voor je klaar.

Contact opnemen

  De heerMevrouw

  Breng een bezoek aan De Bolder

  De Bolder
  Dr. Engelsoord 1
  6051 LE Maasbracht

  Navigeer je route

  De Bolder
  Dr. Engelsoord 1
  6051 LE , Maasbracht

  Open het adres in Google Maps

  Wachtrij

  Op dit moment hebben we een wachtrij van geïnteresseerde personen die bij De Bolder zouden willen wonen. Wil je hierover meer informatie, neem dan vooral even contact op.

  Jeffrey Gielkens - De Bolder
  Jeffrey Gielkens
  Zorgondernemer
  Suzanne Gielkens - De Bolder
  Suzanne Gielkens
  Zorgondernemer
  Inge Vonck - De Bolder
  Inge Vonck
  Cliënt/medewerkersvertrouwenspersoon

  Algemene voorwaarden

  De algemene voorwaarden voor zorg regelen de rechten en plichten van u en van uw zorgaanbieder. De algemene voorwaarden zijn gemaakt onder toezicht van de Sociaal Economische Raad (SER) door ActiZ, BTN, NPCF, LOC Zeggenschap in zorg en de Consumentenbond. Proteion en hiermee ook haar strategische samenwerkingspartner zijn lid van ActiZ en passen de algemene voorwaarden voor zorg toe. De algemene voorwaarden zijn hier terug te vinden.

  Klachtenregeling

  Wanneer u niet tevreden bent over uw behandeling, verzorging of onze organisatie en daarbij een opmerking of idee heeft, dan horen wij dit graag van u. U kunt dat het beste eerst bespreken met de betrokken persoon of zorgverlener. Wellicht kan hij of zij uw opmerking of idee direct gebruiken, of als er sprake is van een misverstand dit rechtzetten. Daarnaast zijn er nog een aantal andere mogelijkheden om uw idee, opmerking of klacht kenbaar te maken. Deze mogelijkheden gelden voor Proteion en ook voor haar strategische samenwerkingspartners.

  Wilt u een klacht melden? Klik dan hier.