default-header

Zorg aan huis

De Bolder is gevestigd in het voormalige Dr. Engelsoord. Binnen dit pand bevinden zich zelfstandige woningen van Woonzorg Nederland. Voor deze woningen is het mogelijk om zorg aan huis af te nemen via De Bolder. Onze medewerkers staan dan klaar om te ondersteunen bij de gewenste zorgmomenten waarbij de mens centraal staat.

Een boterham smeren, hulp bij het aantrekken van de steunkousen of een gezellig praatje is voor onze medewerkers een vanzelfsprekendheid. Daarnaast is het ook voor de bewoners van de zelfstandige woningen mogelijk om aan te sluiten bij de activiteiten die georganiseerd worden. Voor het deelnemen aan de activiteiten wordt een kleine vergoeding gevraagd. Meer informatie hierover? Neem dan hier contact met ons op!

Alarmsysteem

Voor de zelfstandige woningen die zorg afnemen bij De Bolder is het mogelijk om een alarmsysteem af te nemen. Het systeem wordt thuis geïnstalleerd en in een noodsituatie kan er melding gemaakt worden. Een verzorger van De Bolder komt gelijk polshoogte nemen van de situatie en voorziet van professionele hulp.

Voor meer informatie, neem contact met ons op.
Alarmsysteem