default-header

Begane grond

Wonen op de begane grond

De Bolder is gestart met de 1e etage waar permanente bewoning en 24-uurs zorg geboden wordt voor mensen die dementerend zijn. Sinds begin 2022 is ook de begane grond in gebruik genomen. Bewoners die lichamelijke ondersteuning nodig hebben kunnen hier van alle gemakken worden voorzien. Wij hechten enorm veel waarde aan het unieke ritme, het welzijn en de wensen van onze bewoners. Bij De Bolder streven we ernaar om niet het wassen het hoogtepunt van de dag te maken, maar de gehele dag te vullen met hoogtepunten.

Er worden tal van activiteiten binnen én buiten De Bolder geboden. Daarnaast krijgen de bewoners veel vrijheid om hun dag in te richten zoals zij dit het liefste doen. Uitslapen, meegaan of juist niet meegaan met activiteiten of de hele dag voor de TV, het kan en mag allemaal. Daarnaast wordt er door de gastvrouw/-heren elke dag vers gekookt. Bewoners kunnen hierbij een helpende hand bieden in de voorbereidingen.

 

Bekijk bewonerservaringen
Wonen op de begane grond

Leefruimtes

De omgeving voor de bewoners voelt als een huiselijke omgeving. We vinden het belangrijk om echt een thuis te creëren en de bewoners zich echt mens en geen cliënt voelen. Kortere lijnen, minder regeltjes, beter kunnen inspelen op wensen van de bewoners zijn de uitgangspunten.

Op de begane grond bevinden zich 22 appartementen voor permanente bewoning. Alle appartementen beschikken over een zit-/slaapkamer, een keukenblok en een sanitaire ruimte bestaande uit douche en toilet. Naast de leefruimtes zijn er ook diverse andere faciliteiten. Op de begane grond zijn namelijk ook een kapsalon, pedicure Salon Felice en bloedafname gevestigd.

Er zijn twee sfeervolle huiskamers aanwezig, voorzien van een keuken, waar de hele dag door activiteiten plaatsvinden. Daarbij hebben we gemeenschappelijke binnentuin en zijn de appartementen voorzien van een kleine buitenruimte waar je te allen tijde een luchtje kunt scheppen of lekker genieten van het zonnetje.

 

Leefruimtes

Echtparenkamers

Samen oud worden is een prachtig geschenk waar wij graag ons steentje aan bijdragen. De begane grond beschikt over twee echtparenkamers. Deze kamers bestaan uit een zitkamer, slaapkamer, een keukenblok en een sanitaire ruimte bestaande uit douche en toilet. Om in aanmerking te komen voor de echtparenkamer is het ons verzoek om contact met ons op te nemen, zodat wij samen kunnen kijken naar de mogelijkheden.

Meer weten?

Wil je meer weten over de kosten, de vereisten of overige dingen? Bekijk dan vooral onze veelgestelde vragen.

Echtparenkamers