default-header
Home Leven bij De Bolder

Leven bij De Bolder

Leven bij De Bolder

Wij hechten enorm veel waarde aan het unieke ritme, het welzijn en de wensen van onze bewoners. Bij De Bolder streven we ernaar om niet het wassen het hoogtepunt van de dag te maken, maar de gehele dag te vullen met hoogtepunten voor onze bewoners.

Wij willen de kwaliteit van leven zoals deze thuis werd ervaren, voortzetten in De Bolder. Met unieke activiteitenprogramma’s, gezelschapsspelletjes, uitjes en ‘gewoon’ samenzijn. Familieleden en mantelzorgers worden uitgenodigd om te participeren in de dagelijkse gang van zaken en bij het meedenken over de invulling van de dagen.

Naast de dagelijkse activiteiten binnen ‘De Bolder’ zoeken we ook actief de samenwerking op met partijen buiten ‘De Bolder’. Zo behouden we binding met de gemeenschap en willen we tot een breed aanbod van activiteiten komen.

Leven bij De Bolder

De concrete woonsituatie

Op de eerste verdieping van het voormalige Dr. Engelsoord in Maasbracht is sinds het najaar van 2018 een kleinschalige woonvorm gerealiseerd. De etage genaamd ‘De Bolder’ is een vernieuwend initiatief waar in een huiselijke omgeving, 24-uurs verblijf geboden wordt aan senioren met somatische (lichamelijke) problemen en/of sprake is van dementie (geheugenproblemen).

‘De Bolder’ bestaat uit 28 appartementen voor permanente bewoning. Alle appartementen beschikken over een zit/slaapkamer, een keukenblok en een sanitaire ruimte bestaande uit douche en toilet.

Er zijn twee sfeervolle huiskamers aanwezig, voorzien van een keuken waar veel activiteiten plaatsvinden. Daarbij hebben we een centraal balkon waar je te allen tijde een luchtje kunt scheppen of lekker kunt barbecueën.

De concrete woonsituatie

Echtparenkamer

Samen oud worden is een prachtig geschenk waar wij graag ons steentje aan bijdragen. De Bolder beschikt over één echtparenkamer. Deze echtparenkamer bestaat uit een zitkamer, slaapkamer, een keukenblok en een sanitaire ruimte bestaande uit douche en toilet. Om in aanmerking te komen voor de echtparenkamer is het ons verzoek om contact met ons op te nemen, zodat wij samen kunnen kijken naar de mogelijkheden.

 

Meer weten?

Wil je meer weten over de kosten, de vereisten of overige dingen? Bekijk dan vooral eventjes onze veelgestelde vragen.

Echtparenkamer