default-header
HomeSamen sterk tegen corona

Samen sterk tegen corona

Al enige tijd zorgt COVID-19, ook wel het coronavirus genoemd, voor veel onrust in de wereld. Het virus grijpt om zich heen en brengt de grootste gevolgen met zich mee. Risicogroepen dienen extra beschermd te worden, maar ook niet risicogroepen worden getroffen. Binnen de zorg heeft het virus een grote impact gemaakte en zorgmedewerkers hebben nog harder moeten werken dan normaal om hun medemensen te helpen. Wij willen alle zorgmedewerkers dan ook heel erg bedanken voor hun inzet in deze tijd en dragen hen en hun familie een warm hart toe.

Binnen De Bolder hebben ook wij de impact gevoeld van het virus. De intelligente lockdown van begin dit jaar bracht maatregelen met zich mee die ervoor zorgden dat er een hoop veranderde in de manier van werken. Door de coronatijd heen heeft De Bolder meebewogen met de richtlijnen van de overheid. Soms was dit niet de gemakkelijkste weg, maar iedereen was zich er wel bewust van dat dit de beste weg was in deze situatie.

Wij willen ons team bedanken voor hun inzet in deze tijden. Dankzij hen kunnen bewoners van De Bolder, ondanks alle maatregelen die er zijn, alsnog genieten van hun dagelijkse activiteiten op een veilige en verantwoorde manier.

Samen staan we sterk tegen corona!

Samen sterk tegen corona